Anmälan

Innan du anmäler dig, läs våra allmänna villkor och regler nedan. För din säkerhet och vårt samvete. Sista dag för namn & distansbyten är 31/12 kl 23:59. Ingen efteranmälan tas emot på plats vid respektive start - all anmälan sker här via hemsidan.

I anmälningsavgiften ingår;

förutom en löpupplevelse vi hoppas du sent kommer glömma, även det här;

  • Energi & vätskestationer med de bästa funktionärer man kan tänka sig
  • Elektronisk tidtagning med mellantider & liveresultat under hela helgen
  • Medicinsk hjälp och beredskap utmed banan
  • Transport till mål vid eventuellt brutet lopp
  • Sandsjöbacka Trails unika medalj
  • Varm mat och dryck vid målgång 
  • Möjlighet till ombyte inne på Skansen Kronan
  • Sandsjöbacka Trails återanvändbara och supersnygga mugg, obligatorisk utrustning på loppet.
  • Löpande unika erbjudande från våra samarbetspartners och sponsorer
  • Startkit med karta & nummerlapp inkl tidtagningschip

Energipaket - färdigpackat direkt vid start

Tillsammans med Maurten erbjuder vi också två olika energipaket, specifikt för 25k & 50k. Du beställer ditt energipaket direkt i anmälan och hämtar ut paketet vid nummerlappsutdelningen för respektive distans. Paketet för 25k kostar 150kr och innehåller - 1 st DM 320 + 4 st GEL 100 + 1 st gratis flaska. (Ord pris 225 kr). Paketet för 50k kostar 250kr och innehåller 1 st DM 320 + 8 st GEL 100 + 1 st gratis flaska. (Ord pris 365 kr). För dig som redan är anmäld och vill beställa till energipaket, gör det här. För dig som vill komplettera ditt energipaket med mer Maurten kommer vi sälja lösa förpackningar av Drinkmix (DM) 160 & 320 samt GEL 100 vid respektive start. 

Allmänna villkor och regler

Sandsjöbacka Trail är inte primärt en resultatinriktad tävling - syftet med tävlingen är att fler människor ska upptäcka det naturliga sättet att röra på sig som löpning innebär och då primärt i den fantastiska naturen som erbjuds i Sandsjöbackareservatet. Men för många löpare är en viktig del av löpning att springa fort och mäta sin prestation i tid, placering och resultat, så därför har vi också tidtagning och resultat på samtliga våra distanser. 

Genom att anmäla sig till Sandsjöbacka Trail accepterar du våra allmänna villkor (läs här) och regler (läs här). Reglerna ska följas av alla och finns för att försäkra alla deltagares säkerhet och trygghet. Genom att du anmäler dig godkänner du också att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra sociala medier och vi på Sandsjöbacka Trail kan kontakta dig via e-post med information och relevanta erbjudanden direkt kopplade till Sandsjöbacka Trail, läs mer här hur vi hanterar dina personuppgifter.

Obligatorisk utrustning

Den obligatoriska utrustningen som anges för respektive distans ska medföras av samtliga deltagare. Inga undantag medges. Fullständigt lista över obligatorisk utrustning tar du del av under regler (läs här).

Försäkringar & återbetalningar

Vi rekommenderar starkt att alla deltagare har giltig försäkring ämnad för ändamålet. Anmälningsavgiften är icke-återbetalningsbar, men namnbyte är möjligt fram till 31/12 2018 mot en avgift på 100 kr. Anmälningsavgiften är icke återbetalningsbar, för att eventuellt få återbetalning på startavgiften rekommenderar vi att man tecknar lämplig försäkring, exempelvis Folksams motionsloppsförsäkring eller Startklar.