PM

Ordet PM är en förkortning på ordet promemoria, kommer från latin och betyder "för minnet". Ofta används PM i akademiska sammanhang och är en text sakligt framställd och förankrad i konkret källmaterial. Vårt PM för dig som löpare är din heliga skrift, i den heliga skriften finns sanningen, i det här fallet sanningen om Sandsjöbacka Trail. Det du behöver veta om tävlingen finner du i vårt PM. 

Vi skapar alltid två typer av PM, ett kort och ett långt. Det korta är en komprimerad variant med den allra viktigaste informationen, detta PM kommer även att finnas tryckt och ligga i ditt startkuvert på tävlingsdagen. Du kan också läsa det här på hemsidan.

Vårt långa PM är en mer utförlig beskrivning av Sandsjöbacka Trail - vi rekommenderar att du som löpare läser detta mcyket nogrannt för att ha koll på allt inför ditt lopp. Med koll på läget ger du dig själv de bästa förutsättningarna för en fin dag på stigarna!

 

Här hittar du vårt långa PM - en detaljerad beskrivning av det mesta du behöver ha koll på inför Sandsjöbacka Trail. Vi lovar, det kommer att besvara många frågor och få dig som löpare att sova gott natten innan tävling. Notera att detta PM endast finns i en onlineversion här på hemsidan.